Energetisch advies & begeleiding

Bij Encerta bieden we onze klanten een brede waaier aan begeleiding en advies. We houden je dossier tot in detail bij en volgen het nauw op. Daarom zijn we de ideale partner om jouw doelstellingen te helpen opstellen en realiseren.

Lees hieronder meer over de optimalisatie mogelijkheden of neem contact op met een expert voor vrijblijvend advies.

Krijg vrijblijvend advies
Energetisch advies & begeleiding

Optimaliseren van je EPC

Elk EPC kan altijd beter. Wil je graag uitblinken met een beter EPC voor je bedrijfsvastgoed, maar weet je niet waar te beginnen?
Wij helpen je graag verder.

Energiescore optimaliseren

De energiescore zal je weten vertellen hoe goed jouw gebouwspecificaties en de installaties zijn. Heel vaak zijn er tal van opties om deze score te verbeteren. 

Energielabel optimaliseren

Het label wordt de belangrijkste parameter van jouw EPC. Het zal de energetische identiteit van jouw gebouw vormen en bepalen of je aan een wettelijk minimum voldoet. 

Benieuwd hoe EPC opvolging voor jou kan renderen?

De EPC regularisering bevat veel laag hangend fruit. Vraag vrijblijvend om meer informatie.

Vraag meer informatie

Renovatie- & investeringsadvies

Bij Encerta bieden wij je data gedreven oplossingen voor een duurzamere toekomst. We nemen alle opties voor jouw bedrijf onder de loep en geven je gericht, wetenschappelijk en financieel interessant renovatie-advies. We kijken naar de gebouwschil, de installaties, maar ook infrastructurele aanpassingen die jouw bedrijf duurzamer kunnen maken.

  • Energetisch renovatie advies – “gericht en efficiënt”
  • Infrastructurele innovatie – “duurzaam ondernemen”
  • Investerings-analyse – “maak het elke cent waard” 
Energetisch advies & begeleiding
Energetisch advies & begeleiding

Lange termijn opvolging

Bij het EPC niet-residentieel is het verplicht jaarlijks de meterstanden te  actualiseren. Aan de hand van deze metingen, wordt per jaar jouw energielabel herberekend. Zo zie je als bedrijf sneller de impact van jouw inspanningen en kan je beter anticiperen op fluctuaties in verbruiken.

De opvolging gebeurd altijd in dezelfde maand als de opmaak van het EPC. Doordat we jaarlijks in contact staan, begeleiden we je graag in het controleren en het verbeteren van jouw energielabel. 

Stel ons jouw vraag

Stel ons hier jouw vraag en vraag vrijblijvend een offerte.
We hebben jouw aanvraag goed ontvangen. We beantwoorden u zo spoedig mogelijk.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.